Победителката на Мис Велинград 2023 е

Коментари · 2079 Виждания

Четирикратната шампионка по гимнастика Виктория Василева е новата носителка на титлата Мис Велинград 2023

Нейни подгласнички станаха Десислава Чаушева и Габриела Танева.

На грандиозния спектакъл в Спа столицата на Балканите, участничките в конкурса пристигнаха в клубът домакин на събитието с феноменална лимузина. 12-те претендентки дефилираха в три тура със специално изготвена хореография от Николай Серафимов - МЮЗИКХОЛЕН театър Пловдив.

В първия кръг бяха облечени със специално ръчно изработени за конкурса рокли в цветовете на трибагреника и български шевици. Артистите от ансамбъл Еподай акомпанираха дефилето с музикален съпровод на каба- гайда с народни песни.В унисон с етно темата водещите - актрисата и психолог Краси Гешева и инфлуенсърът Михаил Косев също бяха облечени с атрактивни дрехи с български шевици.

Световно известната певица и инфлуенсър - Veneta изпълни хитови песни и вдигна още повече настроението на публиката. Голяма атракция бе появяването на водещите с костюми с маски от супер хитовия сериал Money Haist, докато певицата изпълняваше акапелно тематичната за филма песен Bella Ciao.

Мис Велинград 2022 Вероника Григорова бе част от програмата с авторски латино танц, на финала символично предаде короната. Продуцентът на Мис България - Гаел Санчес лично обяви името на тазгодишната победителка на престижния конкурс. В журито още бяха атрактивните Поли и Джия от Ергенът. Конкурсът имаше благотворителна кауза в полза на Център за деца и младежи с увреждания от града.

Събитието се организира и продуцира за поредна година от Академия за дами, собственост на Краси Гешева.

Коментари
shiyue1024yiyi shiyue1024yiyi 38 w

Dear immortals, I need some inspiration to create https://www.wowtot.com