Фестивал "Светлината в нас"

Коментари · 603 Виждания

Първото издание на единствения по рода си български фестивал „Светлината в нас“ е посветен на Таро, Астрология, Нумерология, Кабала и други архетипни езици з

Първото издание на единствения по рода си български фестивал „Светлината в нас“ е посветен на Таро, Астрология, Нумерология, Кабала и други архетипни езици за познание на личностно развитие.
Концепцията на фестивала е уникална възможност да се срещнете и обсъдите теми с експерти в тези области и да разберете колко полезни могат да бъдат тези инструменти за задълбочаване на себепознанието и увеличаване на вътрешния потенциал.
„Светлината в нас“ е възможност да направим равносметка, да се преоткрием, да пренастроим приоритетите и изборите си.
В деня на есенното равноденствие да постигнем баланс, да настроим енергията си на есенна вълна, да енергизираме и активираме Силата.
В този уникален по рода си фестивал, очакваме известни лектори и професионалисти за персонални консултации.
Начинаещите ще бъдат въвлечени в завладяващи дисциплини, ще получат професионални съвети.
Идеен вдъхновител и специален гост на фестивала е Гуру Йоги Тан от Малайзия. Той преподава мъдростта за истината /Дарма/ чрез учението „Светлина, Мир, Любов“. През 2010г. Гуру Йоги Тан за пръв път посещава България и е запленен от енергията и красотата на страната ни, от изключителната природа, гостоприемни хора, мистика. Но Гуру усеща енергията на България, която е повлияна от много кръвопролития по време на историческите събития, и тази енергия влияе върху всички нас. Той споделя „ Ако заредим и посадим 7777 естествени кристала, това ще помогне на България и всички тук“
⬇️ Посетете нашата страница по-надолу, за да видите програмата на фестивала и представяне на гост лекторите.
-------------------------
Фондация „Антарес 369“ е създадена с идеята да популяризира, утвърждава и развива сред обществото конкретни умения за общочовешките и обществени културни и духовни ценности и разбирания.
Средствата, които ще се ползват, са предмет на позитивната психология, астрология, таро и други архетипни езици за познание и личностно развитие.
Тазгодишното голямо събитие, което „Антарес 369“ организира е фестивала „Светлината в нас“.
-------------------------
Фестивалът "Светлината в нас" ще се проведе в 5* Хотел Блеведере, гр. Приморско (https://hotelbelvedere-bg.com/), Ultra All Incl.
ЦЕНИ:
-> Early Pass- 495 лв. до 31.07.2023 (настаняване в двойна стая- едно двойно легло или две единични)
-> Regular Pass - 540 лв. до 31.08.2023 (настаняване в двойна стая- едно двойно легло или две единични)
-> Late Pass - 600 лв. до 15.09.2023 (настаняване в двойна стая- едно двойно легло или две единични)
-> Настаняване в единична стая + 140 лв.
-> Придружител без PASS - 250 лв. с (нощувки, UAI)
 
*В цените са вкл. PASS, нощувки (22.09- 24.09.2023) и изхранване Ultra All Incl. Настаняването в двойна стая с единични легла ще е възможно до изчерпване на тези стаи.
 
**Попълнете този формуляр и ще ви изпратим данни за заплащане на участието:
https://forms.gle/c2kNPxXrNned9LBE7
Коментари
shiyue1024yiyi shiyue1024yiyi 38 w

Dear immortals, I need some inspiration to create https://www.wowtot.com