Елитът на Холивуд се събра, за да разбере кой ще спечели желаната статуетка "Оскар" в неделя

Коментари · 432 Виждания

В неофициалните дрес-код инструкции за 95-те награди на Академията в неделя бе включено "Angelina Jolie 2012 vibes"

Холивуд обича истории за завръщане, а Кара Делевин върна с впечатляващ начин. Тя се появи на червения (ну, шампански цвят) килим на Оскарите в неделя с визия, която феновете на наградите на Академията смятат за най-добрата вечерта. Изглежда, че тя, заедно с Флорънс Пю, Хали Бери, Никол Кидман и Ариана ДеБоуз, са приели неофициалните инструкции за дрес-кода "Анджелина Джоли Оскари 2012", като представиха тенденцията на разкриването на краката с изкусителна елегантност, която никой от нас не очакваше. И можем да кажем, че сме леко обсебени.

Модел-актрисата с множество таланти представи "дама в червено" в една изключително драматична рокля от колекцията на Elie Saab за сезон есен-зима 2021, която е едно изящество и блясък, подходящи за Оскарите. Може би не е случайно, че роклята е от колекцията на марката "Buds of Hope", след като звездата публично говори за проблемите със зависимостта си за първи път тази седмица.

 

Стайлингът на невероятния стилист на знаменитости Роб Зангарди беше с едно рамо и се характеризираше с тесната фигура и филетките, които подчертаха формите й и големият детайл на релеф на рамото. Долната част само увеличи драматичността, с обемна пола, който придаде винтидж елегантност на бална зала и голям разрез на бедрото, за да добави малко съблазън към визията. Тя комбинира визията с платформи на Stuart Weitzman и множество бляскави бижута на Bulgari. Може би най-впечатляващата част от роклята беше добавените джобове. Колко дълго сме привърженици на дрехи с функционални джобове? Тя оформи блондинката си в гладка плитка плетка с разделение на страната, която крещеше "стар Холивудски глямур", съчетана с грим с димни очи и нюд устни и нейните подписанти гъстички вежди.

Мнозина фенове коментираха, че разрезът на бедрото на роклята, както и позата, ни напомниха за върха на кариерата на Анджелина Джоли през 2012 г. на Оскарите, и трябва да кажем, че веднъж като го видяхме, не можем да го забравим.

 

Флорънс Пю също получи мемото за голите крака, като носеше гроздовиден ръкав без презрамки, в шампанско-цветна рокля, която перфектно съвпадаше с новата неразличима от червения килим на наградите. Визията от колекцията FW22 Couture на Valentino имаше ултра мини рокля, която комбинираше с черни платформи и вечните бижута на Tiffany Co.

 

 

 

 

Коментари
shiyue1024yiyi shiyue1024yiyi 24 w

Dear immortals, I need some inspiration to create https://www.wowtot.com