БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ ФОРЕВЪР
Форевър дава възможност да развивате бизнеса си навсякъде по света!Доходите се генерират чрез продажби на продукти на крайни клиенти и бонуси за изграждане на екип от сътрудници.За успех в тази индустрия са необходими всеотдайност, време и здрава работа, но резултатът от инвестирането им е в състояние да промени живота ви.
Дава възможност и на всеки от вас, който иска да пазарува с 15% отстъпка Форевър продукти - може сам да се регистрира чрез бланката за ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ в сайта на Форевър България на този линк : https://www.flp.bg/bg/join/
Като за начало ще трябва да посочите своя активен имейл адрес и след изпращане ще получите онлайн бланка в имейла си ,където стъпка по стъпка можете да си изберете продукти с 15% - 35% отстъпка ,като една поръчка трябва да е минимум 88 лева/ или пък избор на Стартов пакет(ко йто ви дава 35% занапред) . В онлайн регистрацията освен ,че трябва точно да посочите личните си данни, е необходимо да посочите задължително регистрационния номер и имената на Собственик на Форевър Бизнес в графа -спонсор- моя ID номер и моите имена, тъй като чрез мен се регистрирате във Форевър Ливинг Продъктс България. Моите данни са :
Спонсор ID: 359100000901
Спонсор: Йорданка Асенова Чобанова ?

Онлайн регистрация на СФБ