Мъжка гозба в тиган

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ
свински изрезки - 500 г
лук - 2 средни глави
чушки - 2 бр.
олио - 3 с.л.
сол
черен пипер
пушен червен пипер
чубрица
топено сирене - 40 г
бяло вино - 100 мл
вода - 100 мл

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Изрезките се срязват на средно големи парчета, малките се оставят цели.

Почистен лук се нарязва на полумесеци, червени чушки, нарязани на ленти.

В тиган се загрява олио, месото се поръсва със сол и черен пипер и запържваме от двете страни до златисто.

Добавя се нарязаните лук и червени чушки, разбъркват се и оставяме за 2-3 минути да омекнат. Прибавя се червен пушен пипер, сипваме бяло вино и малко вода.

Разбъркваме и поръсваме с подправки на вкус. Готви се на тих огън до готовност на месото и зеленчуците.

Малко преди края сипваме нарязаното топено сирене и всичко се смесва добре, докато сиренето се разтопи и остане почти на мазнина.

Бързо и вкусно в любимото тиганче!