Защо да станеш клиент с отстъпка в Forevar?
1. напълно безплатно е.
2. веднага получаваш правото да пазарувате с 15% отстъпка, директно от производителя Форевър Ливинг Продъктс.
3. регистрацията и отстъпката, които ползваш, са валидни доживотно (никога не губиш нивото, на което си).
4. не се изисква да правиш месечни поръчки или годишни обороти, за да я поддържаш.
5. ползваш отстъпката и при всички следващи поръчки на продукти от гамата на Форевър.
6. няма месечни или годишни такси.
7. ставаш само клиент с отстъпка - никой не те притеснява да дистрибутираш продукти.
8. получаваш достъп до онлайн магазин, откъдето можеш да пазаруваш, когато и каквото пожелаеш. Можеш да поръчваш и по телефон.
9. ползваш 30-дневна гаранция за удовлетвореност на клиента т.е. може да върнеш продукт, ако не си удовлетворена, дори и продуктът да е отворен и ползван.
10. ако в рамките два последователни календарни месеца през твоя клиентски код се направят поръчки в определен обем, ще можеш завинаги да постигнеш и да ползваш по-голяма отстъпка - постига се еднократно, не се поддържа с поръчки всеки месец, продължаваш да бъдеш само клиент с отстъпка и си пазаруваш при необходимост!
САМО ВЪЗМОЖНОСТИ, никакви задължения!
Харесва ли ти?

форевър ливинг алое вера поръчка дистрибутор
Вариант 1
1. Регистрирайте се онлайн оттук: https://flp.bg/bg/join/ (нека не те притесня формата за регистрация - наистина ставаш само клиент с отстъпка, без никакви ангажименти за обороти, няма такси, абонаменти - просто към момента формата за регистрация на клиент и бизнес сътрудник е една и съща).
2. Попълни своя и-мейл във формата. Веднага след това влез в и-мейла си, където ще получиш съобщение с линк за потвърждение и вход в онлайн магазина.
3. В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите твои данни (в полето адрес въведи адрес за кореспонденция, а банковата сметка не е задължителна) и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка - стартовия пакет на Форевър. А ако имаш друго предпочитание, продуктите са разделени в категории, за да ти е лесно да се ориентираш и избереш.
В графа спонсор трябва да въведеш спонсор id:359100000901и спонсор име и фамилия: Йорданка Асенова Чобанова
4. Избери желаните продукти по отделните категории от менюто вляво - със стрелките се въвеждат желаните бройки от даден продукт. Поръчката трябва да е за минимум 88.00лева.
5. Отиди в "Приключване", прегледай поръчката, избери начин на плащане и въведи в празното поле адрес или офис на Спиди за доставка и потвърди като натиснеш бутона "Изпрати молба за регистрация" или "Плащане" (ако е отбелязано плащане с карта).
6. До 24 или до 48 часа по твой избор ще получиш поръчката заедно с два екземпляра на формуляра за регистрация (единият остава за теб, а другият ще бъде взет от куриера и върнат в офиса на Форевър).
​Това е! Ще получиш клиентски код и парола до онлайн платформата на Форевър, откъдето и занапред ще можеш да си пазаруваш с отстъпка.
Вариант 2
Предлагам да ти помогна с получаването на клиентски код и пускането на поръчка - свържи се с мен още днес: +359898773531
Вариант 3
Можеш да си купуваш нашите натурални прекрасни продукти дори да живееш извън България:
1. Влез в страницата: http://foreverliving.com/
2. Отгоре вляво избери страната, в която живееш, и пазарувай, както във всеки онлайн магазин.
3. Може да избереш и да се регистрираш напълно безплатно като клиент с отстъпка във Форевър. За целта:
3.1. последвай този линк: Join
3.2. горе вляво избери държава, в която живееш (извън България).
3.3. от менюто горе вдясно избери: Join! Следвай стъпките за попълване на твоите данни и избор на продукти. В полето Sponsor information въведи ID#359100000901, Yordanka Asenova Chobanova
Не се колебай да се свържеш с мен по Viber, по телефона или във фейсбук, за да ти помогна в стъпките за регистрация!
Аз съм тук, за да ти помогна да се регистрираш и ползваш продуктите на Форевър при най-изгодни за теб условия.
тел.: 0898-773-531

image