https://www.marketglory.com/strategygame/golqm75 MarketGlory е стратегическа игра, при която имате възможност да конвертирате вашата виртуална валута в реални пари. Това е една от малкото бизнес игри, в които сте възнаградени за ежедневната си дейност. Като симулационна игра ви предлага възможността да се биете, да работите, да отваряте компании, да започнете войни. Играйте тази невероятна игра с топ стратегия!

MarketGlory е игра на политическа, икономическа, социална и военна стратегия. Това означава, че можете да започнете или в някое от тези полета или можете да проучите всички от тях.


MarketGlory ви предлага възможността да научите какво означават приходите, разходите и печалбата, но също така ви дава възможност да им се насладите. Разбира се, че за да направите това, ще трябва да имате всички необходими възможности, които да ви помогнат в развитието ви.


За щастие MarketGlory предлага разнообразни опции в този случай, единственото, което трябва да направите, е да ги проучите и да изберете един или тези, които се вписват по-добре.


Вероятно, че един от най-важните аспекти, които трябва да споменем относно MarketGlory, е фактът, че цялата ви дейност тук се награждава постоянно. По този начин, след като сте спечелили достатъчно виртуална валута, тя може да бъде обменена и изтеглена в реални пари.


Има редица игри / приложения, които също могат да направят това, предлагат виртуална валута, която може да бъде обменена. Какво е толкова специално в MarketGlory? Е, освен факта, че може да бъде източник на доходи, MarketGlory стимулира интелигентността, карайки индивидите да изследват, развиват, създават своята стратегия, включително да ги правят социализирани.

MarketGlory е световна общност, потребителите от цял ​​свят имат възможност да общуват помежду си, за да сравняват стратегии, да си помагат взаимно или да обсъждат различни аспекти на играта и всякакви други теми.


В началото беше казано, че MarketGlory сама по себе си е стратегия. Е, когато мислим за тази дума, стратегия, първото нещо, което правим, е да я свързваме с войната, въпреки че трябва да се отбележи, че това не означава непременно война, тъй като стратегиите могат да бъдат военни, политически, икономически и т.н. Така или иначе, MarketGlory предлага тази възможност да отворите войни, да завладеете територии и да намерите другари, съюзници, с които можете да участвате в тези войни.


В

Play MarketGlory online strategy game, an online browser war game - english  strategygame golqm75
www.marketglory.com

Play MarketGlory online strategy game, an online browser war game - english strategygame golqm75

MarketGlory is a strategy game, economic, political, social and military strategy game, in which you have possibility to convert your virtual currency into real money.