Открии публикуваExplore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations
Торта Гараш
Любима на мнозина, шоколадовата торта "Гараш" си остава мистерия за повечето от нас. Тя не се прави чак толкова трудно, но важно е да откриеш правилната рецепта. За всички, които са опитвали добре направена торта "Гараш", открихме за вас рецепта от 70-те години, която може да опитате: Необходими продукти:
7 бр. яйца
300 г захар
250 г масло
2 с.л. какао
3 ч.ч. смлени орехи
за гарниране - 50 гр. черен шоколад
Начин на приготвяне:
Маслото се разбива със захарта, прибавят един по един жълтъците, като се бърка непрекъснато. Прибавя се какаото. Отделя се 1/3 от сместа за крем. Към останалата смес се прибавят смлените орехи и разбитите на твърд сняг белтъци. Изсипва се в намазана с масло и поръсена с брашно формао за торта и се пече се в умерена фурна около 30 минути. Изважда се в тортена чиния, намазва се отгоре и отстрани с крема. Украсява се с черен шоколад и орехи. Приятен апетит!