Чийзкейк с боровинки ☺ Ядеш и ревеш ( от удоволствие) ?. Рецепта:
125гр. Масло
2п.бисквити с масло Еверест
200гр. Крема сирене
200гр. Заквасена сметана
400гр. Сладкарска течна сметана
1/2 лимон
100гр. Пудра захар
1 желатин
1 бурканче сладко от боровинки
100 гр. Любов
В тавичка с падащо дъно натроших бисквитките и обърках с разтопеното масло. След това го пъхате в хладилника за 15мин. Разбивате сметаната, после прибавяте крема сирене, заквасена сметана, сок от лимона,пудрата захар и накрая разтворения желатин на водна баня. Слагате го върху бисквитите и пъхате пак за 2 часа в хладилник. Вадите като стегне и мажете със сладко. Супер бързо става, приятен апетит.

image

Чийзкейк с боровинки ☺ Ядеш и ревеш ( от удоволствие) ?. Рецепта:
125гр. Масло
2п.бисквити с масло Еверест
200гр. Крема сирене
200гр. Заквасена сметана
400гр. Сладкарска течна сметана
1/2 лимон
100гр. Пудра захар
1 желатин
1 бурканче сладко от боровинки
100 гр. Любов
В тавичка с падащо дъно натроших бисквитките и обърках с разтопеното масло. След това го пъхате в хладилника за 15мин. Разбивате сметаната, после прибавяте крема сирене, заквасена сметана, сок от лимона,пудрата захар и накрая разтворения желатин на водна баня. Слагате го върху бисквитите и пъхате пак за 2 часа в хладилник. Вадите като стегне и мажете със сладко. Супер бързо става, приятен апетит.

image

Чийзкейк с боровинки ☺ Ядеш и ревеш ( от удоволствие) ?. Рецепта:
125гр. Масло
2п.бисквити с масло Еверест
200гр. Крема сирене
200гр. Заквасена сметана
400гр. Сладкарска течна сметана
1/2 лимон
100гр. Пудра захар
1 желатин
1 бурканче сладко от боровинки
100 гр. Любов
В тавичка с падащо дъно натроших бисквитките и обърках с разтопеното масло. След това го пъхате в хладилника за 15мин. Разбивате сметаната, после прибавяте крема сирене, заквасена сметана, сок от лимона,пудрата захар и накрая разтворения желатин на водна баня. Слагате го върху бисквитите и пъхате пак за 2 часа в хладилник. Вадите като стегне и мажете със сладко. Супер бързо става, приятен апетит.

image

Чийзкейк с боровинки ☺ Ядеш и ревеш ( от удоволствие) ?. Рецепта:
125гр. Масло
2п.бисквити с масло Еверест
200гр. Крема сирене
200гр. Заквасена сметана
400гр. Сладкарска течна сметана
1/2 лимон
100гр. Пудра захар
1 желатин
1 бурканче сладко от боровинки
100 гр. Любов
В тавичка с падащо дъно натроших бисквитките и обърках с разтопеното масло. След това го пъхате в хладилника за 15мин. Разбивате сметаната, после прибавяте крема сирене, заквасена сметана, сок от лимона,пудрата захар и накрая разтворения желатин на водна баня. Слагате го върху бисквитите и пъхате пак за 2 часа в хладилник. Вадите като стегне и мажете със сладко. Супер бързо става, приятен апетит.

image
image
image

Бисквитена тортичка ???
3 пакета бисквити петит на пападопулос,
2бр нишесте ванилия,2 чаши захар,
1,400л пр.мляко.За потапяне на бисквитите
още 200мл пр.мляко.За ганаша 200мл.
сладк.сметана,1 бял шоколад,и 1 натурален.
За ганаша загрявам сметаната и я изливам върху натрошения шоколад и разбърквам.
Тази красота от бял и тъмен шоколад направих, като срязах дъното на пластмасово шише от 1,5л на 10 см и захлюпих по средата на тортата след което
залях с шоколад като ги редувах бял и тъмен.Като стегна шоколада залях и в средата.

image

Торта Наполеон НОВА - с целувки, ядки, карамелен дъх... Ако досега не сте я пробвали, трябва да се пробва на всяка цена!
Рецептата е тук:
https://youtu.be/hW7m3DiMSMA

Свинско месо, много лук, сини сливи и още нещо...
Около 600 г свинско, 4 големи глави стар лук, малко червен пипер, щипка риган, сол, олио. Нарязаното месо първо запечатвам, после задушавам почти до готовност. Изваждам го и го подреждам в тава. В тигана където се е задушавало месото задушавам нарязания на "луни" лук. Като омекне слагам червен пипер и щипка риган, изсипвам в тавата при месото, слагам тук там сушени сини сливи. Сипвам малко топла вода и запичам във фурната. Добавих шепа критараки, за да обере малко соса. И готово!

image

Домашно суфленце

image

Домашно суфленце

image

Домашно суфленце

image