Слави дарява парите от концерта си в Лондон на майките на деца с увреждания


Едно благородно дело!

.

Шоуменът Слави Трифонов обяви, че ще дари печалбата от билетите, продадени за концерта в Лондон, на Конфедерацията за защита правата на децата след среща с майки на малчугани с увреждания. Същите тези родители преди около време не бяха допуснати в парламента от зам-председателя на парламента Емил Христов, защото не били в правилното за Народното събрание облекло.

Слави Трифонов и "Ку ку бенд" ще изнесат голямо шоу в зала 02 в Лондон на 9 юни. Той ще се казва "Системата ги убива" , а шоуменът ще излезе със същата тениска, с която бяха родителите на децата на увреждания, когато не ги допуснаха в парламента.

Ще бъде дарена цялата печалба от билетите, които все още са в продажба.

"Концертът ще е в подкрепа на родителите на деца с увреждания и затова ние ще дарим цялата печалба от този концерт за тяхната кауза. Защото смятам, че тяхната кауза трябва да е кауза и на всички нас.
Това, че майките на тези деца не бяха допуснати в Парламента и им обясняваха, че има някакъв дрескод, ни възмути дълбоко. И това, което можем да направим е да ги подкрепим, а моралната подкрепа в случая не е достатъчна. С моите колеги споделяме тезата, че сме българи, че има такъв народ, а не че има такъв дрескод.
Така че всеки един, който ще дойде на концерта, няма да бъде просто на концерт, а ще бъде съмишленик в кауза. Каузата да бъдем общност.", казва Слави. 

Една от популярните личности, които веднага застанаха зад каузата на Трифонов бе Илиана Раева, която написа: Браво, Слави! Присъединявам се към каузата със сумата, която трябва да получа! Вярвам, че и “златните момичета” ще направят същото."

 

източник: http://www.novini.london

66 Виждания