image
  Ново
image

Тианде

0 Отзиви
Антоанета Антонова profile picture   
Публикувано от Антоанета Антонова
₹18.30 (INR)
  •  Статус:  Currently unavailable.

Currently unavailable.

  
Детайли

?Избелваща билкова паста за зъби с дървесен въглен: черна паста = бели зъби!

✅Избелващата фитопаста за зъби с дървесен въглен има наситен черен цвят, а в резултат на редовното ù използване, зъбите ви ще придобият естествена белота. Благодарение на дървесния въглен и други компоненти в състава (екстракти от растения на сибирската тайга), тя внимателно почиства зъбите, връща на емайла предишната белота, помага да се премахне плаката от тютюн и кафе. Също така предотвратява образуването на кариес и зъбен камък. Изпробвайте силата на черна паста!

❗️Пастата не съдържа вещества като флуорид, парабени, SLS, аромати и синтетични оцветители!

✅Избелващата фитопаста за зъби с дървесен въглен съдържа естествени повърхностноактивни вещества, които действат възможно най-внимателно върху емайла. Приятният естествен аромат е резултат от натуралните масла и екстракти, а не от ароматизатори.

Активни съставки:
?Колоидно сребро – предотвратява развитието на бактерии.
?Екстракт от бергения – има стягащ ефект върху пародонта.
?Дървесен въглен – безопасно избелва емайла, премахва плаката от кафе, чай и тютюн, предотвратява образуването на зъбен камък.
Масла от сибирска ела и кедрови ядки – за дълго време дават свежест на дъха, притежават антисептично действие.

✅Тази избелваща билкова паста за зъби с дървесен въглен е част от продуктовата линия за здраве „Др.Тайга“. В тайгата може да намерите наистина уникални растения, които имат огромна лечебна сила. Тайгата е място с невероятно тежки условия – температурните разлики достигат почти 100 градуса! Само най-силните и най-адаптирани растения и дървета могат да оцелеят. Компания ТианДе е подбрала най-добрите от тях и е създала серия от продукти за грижа за устната кухина, които ще се погрижат за вашата снежно бяла усмивка, здрави венци и зъби.
Цена: 18.30лв

Related Products