Свинско по ловджийски

Продукти
- 50 мл вино червено
- 1/2 ч.л.чубрица
- 1 ч.л.червен пипер
- 1 бр.кренвирши
- 150 гр.гъби
- 1/2 буркан домати консерва
- 600 гр.свинско месо
- 2 гл.лук кромид стар
- 1 бр.моркови
- 1 с.л.брашно тип 500
Начин на приготовление
Нарязаното месо се запържва, добавят се лукът и морковите, нарязани на кубчета.След 5 минути и гъбите, нарязани на филийки, млените домати, брашното, подправките и виното.Долейте малко вода - около 1 ч.ч.Нарежете кренвирша на полумесеци и добавете и него към ястието.
Разбъркайте добре и сипете цялата смес в голям гювеч или в няколко гювечета. Печете на 200 градуса до готовност около 40 минути.

image