ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ В ТЕКСТА ПОД СНИМКАТА

КОМБУЧА

Напитката КОМБУЧА се произвежда чрез процес на ферментация на подсладен зелен или черен чай, който се добавя към комбуча SCOBY (симбиотична култура на бактерии и дрожди), която създава много характерна напитка със сладък, кисел и тръпчив вкус, богата на пробиотични култури и различни други хранителни вещества. Тази напитка в Далечния Изток и Русия от векове се използва като традиционно средство за засилване на детоксикацията и цялостното здраве. Популярността й като „лек за всичко" постоянно нараства. Според проучвания, направени в Русия, съставките на гъбата имат изразени антибиотични и пречистващи свойства.

Векове наред КОМБУЧА се използва за :

Регенериране и почистване на черния дроб, подходяща е за всеки с мастна чернодробна болест (чернодробна стеатоза) или влошена чернодробна функция
При диабет
При сърдечно-съдови заболявания
При хора, приемащи лекарства за хронични заболявания
Ревитализиране на тялото, увеличаване на енергията,
Регулиране на кръвното налягане и нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта
Увеличаване на еластичността на артериите и вените (при тромбоза)
Прочистване на кръвта и подпомагане създаването на нови кръвни клетки
Успокояване на нервната система
Предотвратяване на мускулни крампи
Подпомагане работата на белите дробове, стопяване на камъни в жлъчката и бъбреците
Засилване на микроциркулацията
Регулиране работата на простатата
При злокачествени новообразувания
Нормализиране на имунната система
Подобряване циркулацията на кръвта в мускулите и при редовно използване и фитнес тренировки повишава качеството на мускулната маса, без използване на стероиди.
Като заместител на енергийните напитки, за увеличаване на енергията
Прочистване на кръвта и възстановяване на тялото след употреба на алкохол.

СЛЕД ДЪЛГОГОДИШНО ИЗСЛЕДВАНЕ И РАЗРАБОТКА, ТЕХНОЛОЗИ И ДИЕТОЛОЗИ ОТ КОМПАНИЯ “DALVITA” , СЪЗДАДОХА УНИКАЛЕН ПРОДУКТ – КОМБУЧА ЕКСТРАКТ !

Каква е разликата между чай, концентрат и комбуча екстракт ?

Комбуча чай е напитка, която ферментира 15 до 21 дни и се консумира 300 до 500 мл. на ден – цената варира от 3.90 до 5.90 лв.
Комбуча концентрат е напитка-чай, който ферментира 3 до 6 месеца и се използва за произвеждане на нови количества гъба комбуча и като подправка за салати и ястия. Цената варира от 12 до 20 лв. за 500 мл.
Комбуча екстракт е хранителна добавка, която се произвежда чрез вакуумно изпаряване на водата от комбуча концентрат, като, за да се получи 300 мл. екстракт е необходим 6000 мл. концентрат.

DALVITA е една от 3-те компании в света , която произвежда Комбуча Екстракт с много високо качество и на приемлива за потребителите цена. Специалната технология на екстрахиране ни позволява да запазим полезните вещества в продукта, както и да увеличим количествата на важните за организма ни киселини.

Какво представлява Комбуча Екстракт от DALVITA ?

Комбуча Екстракт от DALVITA е 100% натурална хранителна добавка, която осигурява най-ефективната подкрепа за черния дроб, подпомага неговата детоксикация и прочистване на кръвта от токсини и метаболитни отпадни продукти, подпомага организма при диабет, сърдечно-съдови и стомашно-чревни заболявания.
Спортистите я наричат ​​енергийна бомба, защото само след 15 минути от консумацията тялото получава много енергия.

Комбуча Екстракт от DALVITA има характерно хранително съдържание. Той съдържа малко количество специфични минерали (Mg, Ca, K, Zn, Fe, Cu, Mn, Ni и Co), витамини (B1, B2, B3, B5, B6 и C) и уникална комбинация от органични киселини като пантотенова, оцетна, млечна, глюконова и предимно глюкуронова киселина, много, от които имат в пъти по-голяма концентрация в сравнение с напитката Комбуча!

Как се използва Комбуча Екстракт от DALVITA ?

Дневен прием 15 мл. (3 пъти по 5 мл. преди хранене). Препоръчително е 30 мин. преди и след прием на продукта да не се приемат никакви течности. Ако сладко-киселият вкус е твърде силен за вас, започнете с разтваряне на 5 мл. от продукта в 25 мл. вода. След периода на приспособяване (3 - 4 дни) към вкус и концентрация, преминете към директна употреба от 3 пъти по 5 мл.

Съдържание: 100% екстракт от Комбуча

Комбуча Екстракт от DALVITA е :

100% натурален продукт
Подходящ за диабетици
Подходящ за спортисти
Подходящ за всички възрасти, бременни след 3-ти месец и деца
Без консерванти, подобрители, оцветители, овкусители
Не съдържа глутен и алкохол.
Подходяща за вегани
Ph 2.30 до 2.7

Кол. 300 мл.

Код за поръчака : 10000 и 10001