Три хидратиращи продукта на основата на масла
Колкото по-студени са дните, толкова по-суха става кожата ви. За да ви спасим в битката със студа, подбрахме 3 продукта на основата на масла, които ще поддържат хидратацията на кожата ви от главата до петите!

Търсите ли ново решение за почистване на лицето? Ако питате нас, ние сме за двойното почистване. Новото ни почистващо олио NovAge е формулирано с натурално масло от вечерна иглика. То се нанася гладко и лесно върху кожата, трансформира се в нежен лосион, който лесно се изплаква заедно със замърсяванията и оставя приятното усещане за мека и гладка кожа.

Начин на употреба

Натиснете помпичката веднъж или два пъти, за да сипете нужното количество в ръцете си. Разтрийте внимателно върху лицето с нежно масажиране. Ако кожата ви в Т-зоната е мазна, акцентирайте в тази област. Намокрете ръцете си и масажирайте, докато олиото не се превърне в млечнобял лосион. Отмийте с чиста, топла вода. Използвайте сутрин и вечер. За двойно по-чиста кожа след това използвайте любимата си почистваща козметика за лице. Прочетете още за почистващото олио тук!

image