Вашите мечти - наше вдъхновение
Мотото на Орифлейм “Вашите мечти - наше вдъхновение” ТМ има дълбоки корени в миналото на компанията. През 45-годишната си история ние винаги сме били отдадени на мисията да вдъхновяваме и предлагаме на хората възможността да постигнат мечтите си чрез нашата уникална бизнес концепция.
„Вашите мечти-наше вдъхновение“™ е олицетворение на нашата отдаденост към клиентите и консултантите ни; техните мечти играят важна роля в разработването на нови козметични продукти и програми за развитие на собствен бизнес.

Ние вярваме в мечтите.
Те са нещо лично. Целите и мечтите са важни и красиви. Орифлейм е и винаги ще бъде посветена на сбъдването на мечтите. Това е нашата мисия. Всеки ден. Навсякъде по света. А вие мечтаете ли? Начертали сте целите си? Добре дошли.

Ние вярваме в красотата.
Вашата красота е нещо също толкова лично, колкото и мечтите ви. С помощта на нашите уникални козметични продукти, създадени в Швеция, ние даваме на милиони хора по света възможността да променят живота си към по-добро. Когато изглеждате добре, вие се чувствате добре. А когато се чувствате добре, вие сте готови да осъществите мечтите си.

Ние вярваме във вас.
Нашата работа започва с вашите мечти. Те са нашето вдъхновение. Насърчаваме всеки да мечтае и да вижда ясно целите си. Ние сме ваш партньор по пътя към реализирането им. Философията ни се основава на уважение и вяра в другия. Ние се вслушваме в това, което ни казвате. Заедно създаваме световна мрежа на красотата и реализираме мечти. Искате ли да сбъднете своите? Ние искаме.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ