⁣Книжен базар – Англия, с първото си събитие на Острова

Подробности

Начало Май 20, 03:00PM
Завършва Май 20, 06:00PM
Адрес
Unit 2 New England Industrial Estate, Gascoigne Road, Barking IG11 7NZ, United Kingdom
Създател Admin

Местоположение

Кой присъства

Admin
Todor Jivkov
H Sidzhimov

Описание

⁣Книжен базар – Англия, с първото си събитие на Острова

Елате да си вземете любимите книги!


„Стопанката на Господ“, „Три ябълки паднаха от небето“, „Бабо, разкажи ми спомен“, „Да оцелееш като родител“ са само малка част от избраните над 200 заглавия.


На 20 май от 13,00 до 16,00 часа ще се проведе първият книжен празник за всички книголюбители. Заповядайте в Unit 2, New England Industrial Estate, Gascoigne Road, Barking, Essex IG11 7NZ.


По повод на най-българския празник Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост подбрахме каталог със заглавия за всеки вкус.


Виктория Бисерова от издателство „Ентусиаст“ е подготвила специална изненада за малчуганите от 13,30 часа, когато ще ги потопи във фантастичния свят на Разказвач №1 в Света Роалд Дал.


От 15,00 часа с всички дами ще се проведе разговор за най-значимите жени от XX век – Мария Калас, Коко Шанел, Уолис Симпсън, Ева Перон, Барбара Хътън, Одри Хепбърн и Джаки Кенеди, както и за най-влиятелните дами от световната история – Императрица Сиси, Мария-Антоанета, Кристина Шведска, Евгения де Монтихо, кралица Виктория, Александра Романова.


Фейсбук страница: https://www.facebook.com/knijenbazaranglia/ за онлайн поръчки.

Сподели:

Стената

Без коментари
Трябва да влезете, за да коментирате