21 април' Мюнхен
"Работилничката" на 2! Торта и настроение - благодаря ви мои приятели!

imageimage
+9

Щастлив рожден ден е, когато сте с хората, които Ви ценят и уважават...и аз така! Мили приятели, заповядайте в събота - 21 април, от 17ч. да отпразнуваме заедно "Работилничката на Дани на 2"! А ето и малко снимки от нашата двугодишна история:

imageimage
+18

Скъпи приятели,
Незнам дали имате изненади за мен - обичам изненади ?!
Хапва ли ви се торта...не е от захарно тесто, нито от картон, ето моята изненада за вас, най-новата ми здравословна авторска рецепта, която кръстих "Работилничката на Дани"

image

"Не всеки ден е Великден", но при нас беше...за кратко!

imageimage
+8

Единство...малката България в Мюнхен...Благодаря на всички гости за достойното отбелязване на 140 години от Освобождението на България! Благодаря за вниманието на г-н Милушев - консул на РБългария, отец Н. Калинов, директорът на гръцката къща Костас, дружество "Единство", А. Тонева и Е. Домбакян за прекрасните картини, на малките творци от БУ "Дора Габе, на църковения хор и прекрасното настроение от народен хор "Лазарка" и "Българка"!

imageimage
+18
About

Коя е Дани?

Даниела Василева е една сръчна, талантлива и заредена с много енергия и търпение жена, която има огромно желание да сподели с вас уменията си и същевременно да научи много от Вас.
Целта на събиранията са в малка група и усмихната атмосфера да обменяме опит за майсторството на ръчно направените неща, да разменим рецепти за бабината питка, а защо не и да я опитаме, както и да завържем социални конаткти и си споделяме неволите на ежедневието.