Фестивал в Лондон – Wild Rose Festival 2018

Коментари · 4438 Виждания

Честване на 140 годишнината от Освобождението на България

Българи в Лондон ще честват Националния празник и 140 годишнината от Освобождението на България с концерти на Силвия Кацарова, Deep Zone Project и Трупата на Нешка Робева, които за пръв път ще бъдат в Лондон с постановката „Споменът за Утре”. Специални гост-изпълнители ще бъдат Теди Кацарова, Димитър и Христо от „Гласът на България” и Кристина Трендафилова от Мистерията на Българските гласове, които ще озарят лондонската сцена. Фестивалът Wild Rose има за цел да промотира и утвърди българската музика и култура във Великобритания.
След успехът на събитието миналата година, Wild Rose Festival се завръща на лондонска земя на 3-ти и 4-ти март 2018 отново в зала The Grand. Очаквайте на 3-ти март от 19:30-22:00 (18г.+) часа на сцената да се качат легендата Силвия Кацарова, Deep Zone Project и Кристина Трендафилова от ”Мистерията на Българските Гласове”, а на 4-ти март от 19:30 часа фестивалната програма ще продължи с участието на Трупата на Нешка Робева и Димитър и Христо (допускат се деца над 14г. с придружител).
Организаторите обещават незабравими моменти, придружени със страхотна музика, танци и още много изненади. Традицията продължава с прием преди началото на фестивала с традиционни български храни за първите в залатa. Всеки ще бъде посрещнат с мартеница и питка с шарена сол и мед, а всеки билет за събота влючва и вход за афтър партито в залата, което започва непосредствено след края на фестивала. В допълнение, на бара ще се предлага качествено българско вино.

Коментари